חלבון לצהריים או לחילופין גיוון לארוחת ערב מה עוד אפשר לעשות עם טונה, אחרי שנמאס מהסלטים ואחרי שניסיתם את הפסטה עם טונה הדג הלאומי.
הנה רעיון - קציצות טונה- אפויות. בריא וטעים ושונה.
רכיבים:
2 קופסאות טונה (שוב אצלי זה במים)
1 ביצה
1כף מיונז {אצלי זה לייט שמתאים לבישול}
2-3 כפות פירורי לחם
ירק שאוהבים (פטרוזיליה, שמיר)
הכנה:
מסננים את טונה מהמים, מפוררים היטב עם מזלג.
מוסיפים את שאר רכיבים, מערבבים היטב
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מגלגלים קציצות (עשיתי את זה עם הידיים) ומסדרים על נייר אפייה משומן
אופים 15 דקות צד אחד, 10 דקות צד שני
הערות
מכאן אפשר לקחת את הקציצות למיליון כיוונים: למשל לבשל אותן ברוטב או לטגן אותן
טוויסט מעניין הוא להוסיף כף קטשופ לבלילה - זה למעשה במתכון המקורי במקום מיונז היה קטשופ.
הנה רעיון - קציצות טונה- אפויות. בריא וטעים ושונה.
קציצות טונה אפויות |
רכיבים:
2 קופסאות טונה (שוב אצלי זה במים)
1 ביצה
1כף מיונז {אצלי זה לייט שמתאים לבישול}
2-3 כפות פירורי לחם
ירק שאוהבים (פטרוזיליה, שמיר)
הכנה:
מסננים את טונה מהמים, מפוררים היטב עם מזלג.
מוסיפים את שאר רכיבים, מערבבים היטב
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מגלגלים קציצות (עשיתי את זה עם הידיים) ומסדרים על נייר אפייה משומן
אופים 15 דקות צד אחד, 10 דקות צד שני
הערות
מכאן אפשר לקחת את הקציצות למיליון כיוונים: למשל לבשל אותן ברוטב או לטגן אותן
טוויסט מעניין הוא להוסיף כף קטשופ לבלילה - זה למעשה במתכון המקורי במקום מיונז היה קטשופ.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה