יחידות


לדעתי כל אתר בישול חייב להכיל עמוד זה. לשימושכם

החומרים ה"יבשים" - קמח, קקאו, קורנפלור
1 כוס= 140 גרם
1 כף= 10 גרם

מלח
1 כף= 15 גרם
1 כפית= 5 גרם

סוכר לבן
1כוס = 200 גרם
1 כף= 12 גרם
1 כפית= 4 גרם

סוכר חום
1כוס דחוסה = 240 גרם
1 כף גדושה = 15 גרם
1 כפית גדושה = 5 גרם

אבקת סוכר
1 כוס= 120 גרם
1 כף= 8 גרם
1 כפית= כ-3 גרם

דבש (וגם מולסה או סירופ תירס)

1 כוס= 320 גרם
1 כף= 20 גרם
1 כפית= 7 גרם

חמאה
1 כוס= 240 גרם
1 כף= 15 גרם

אבקת אפיה וסודה לשתייה
1 שקית= 10 גרם = כף גדושה
1 כפית= 3 גרם

קמח תופח תוצרת בית
1 כוס קמח תופח = 1 כוס קמח רגיל + 1 כפית אבקת אפייה
1 ק"ג קמח תופח = 1 ק"ג קמח רגיל + 2 שקיות אבקת אפייה

שמרים
1 שקית שמרית(50 גרם) = 1 קובייה שמרים טריים (50 גרם) = 2 כפות שמרים יבשים (22 גרם)

אגוזים ושאר יבשים
1כוס שקדים = 100 גרם
1 כוס אגוזים = 100 גרם
1 כוס שבולת שועל = 100 גרם
1 כוס קוקוס = 100 גרם
1 כוס שוקולד צ'יפס = 200 גרם
1 כוס פירות יבשים = 100 גרם



טמפרטורות התנור

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה