או עוגת גזר- תלוי מה אתם אוהבים יותר.
אני אוהבת דברים חדשים. זה כיף, לנסות , לגלות לטעום...
לקאפקייקס יש 2 סיפורים- האחד הוא שטעמתי בפעם הראשונה קאפקייק גזר לפני שנתיים, מאז ועד עצם היום זה לא השגתי את המתכון המבוקש.
בהמשך, בקשה/ תהייה מהחברה בעבודה של בעלי, מדוע הרבה זמן לא שלחתי איתו דברים טעימים לעבודה (חוצפה מצידם לא?)
בהמשך, בקשה/ תהייה מהחברה בעבודה של בעלי, מדוע הרבה זמן לא שלחתי איתו דברים טעימים לעבודה (חוצפה מצידם לא?)
אמרתי לעצמי שזו הזדמנות נהדרת לנסות משהו חדש,(במקרה הכי גרוע הוא יגניב את זה למטבח מבלי לגלות שזה שלי)
יצא מוצלח ביותר ואומץ בחום במטבח שלנו , הן בצורת הקאפקייק והן בצורת העוגה, השידרוג המעניין הוא אייסינג לימוני שמוסיף רעננות חמצמצה
קאפקייק גזר |
1 כוס קמח רגיל
1 כוס קמח מלא
1 כפית סודה
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית קינמון
1/2 כפית ג'ינג'ר יבש
אגוז מוסקט
4 ביצים
1 כוס סוכר חום דחוס
1 כוס שמן
כפית תמצית וניל
1/2 כוס רויון
400 גרם גזר מגורד
הכנה:
לחמם תנור לחום בינוני (170-180 מעלות)
בקערהמערבבים יחד את כל החומרים היבשים.
בקערת מיקסר מקציפים את הביצים עם סוכר במהירות גבוהה
מוסיפים שמן תוך כדי הקצפה וממשיכים לערבב.
מורידים מהירות ומוסיפים גזר מגורד
מוסיפים קמח ורוויון לסירוגין ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה
מוזגים לתבנית שקעים מרופדת במנז'טים או תבניות אינגליש קייק משומנות קלות
אופים 20-25 דקות (אם עושים עוגה זה יקח עוד כמה דקות- לבדוק עם קיסם שיצא עם פירורים לחים)
אייסינג
1 כוס אבקת סוכר ו2 כפות מיץ לימון - לערבב עד שיוצא מרקם של משחה סמיכה יחסית
במידת הצורך להוסיף עוד אבקת סוכר ולמרוח מייד על הקפקייק המקורר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה