יום שישי, 31 באוגוסט 2012

בראוניז שוקולד 1

האמת יש לי שני מתכונים לבראוניז והם מעט שונים אם כי שניהם טעימים. פעם אפילו ניסיתי לבדוק מה יותר טוב, והכנתי שניהם ביחד, ובהכנה פישלתי, כך שאחד הצליח יותר (ואני חושבת שעליתי על הטעות).
עם זאת "הפאשלה" הגדולה היא בכך שבסופו של דבר שכחתי לצלם  את כל כמות הברוניז שיצאה לי ..
אז להלן המתכון הראשון : המוצלח יותר מבחינתי בכלל  ובאותו ניסיוי שערכתי בפרט ובשעה טובה, המתכון מלווה בתמונה.




החתיכים בתוספת פטל מיובש


רכיבים:
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
150 גרם חמאה
1/2 1 כוסות סוכר
4 ביצים
2 כפות קקאו
1 כוס קמח רגיל
2 כפות ברנדי או ליקר (אצלי חוגג ליקר קלואה)
1 כוס אגוזי מלך או שוקולד צ'יפס (אם רוצים)
תבנית 33X27 משומנת (ואפשר לפזר שכבה דקה של סוכר חום או לבן (כף כף וחצי) זה נותן קריספיות מגניבה להכל

הכנה: 

1. מחממים תנור ל-180 מעלות
2. בבון מארי (קערה מעל סיר עם מים חמים) ממיסים את השוקולד והחמאה
3. מסירים מהאש ומוסיפים את הסוכר, ובוחשים היטב
4. מוסיפים ביצים אחת אחת ומערבבים היטב כדי שלא יבשלו,
5. מוסיפים את יתר החומרים
6. שופכים את התערובת לתבנית ואופים בערך 30 דקות (הקיסם יצא עם מעט פירורים עליו)
7. חותכים את העוגה בעודה חמה לריבועים (3X3) וכשתתקרר מעבירים למנז'טים


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה