יום שני, 24 בספטמבר 2012

סלט חצילים עם פטריות

זהו סלט חצילים קצת שונה, טעים ומיוחד, חם כתוספת או כסלט קר.
ולא, בגלל שזה חצילים זה לא חייב להיות מפוצץ בשמן - בכלל לא


רכיבים:
בצל קצוץ דק
חציל בינוני, מקולף ופרוס לקוביות קטנות
סלסלת פטריות פרוסות
שמן
מלח
ירק (שמיר, פטרוזיליה אם אוהבים - לא חובה)

הכנה:
מטגנים בצל במעט שמן, מוסיפים את הפטריות (מנמיכים אש, מכסים את המחבת), מאדים עד שפטריות נהיות רכות.
מוסיפים את החצילים, ממליחים, מוסיפים כשליש כוס מים ומכסים את המחבת (עדיין אש נמוכה ולא - לא מוסיפים עוד שמן), מערבבים מידי פעם וממשיכים לבשל עד שחצילים מוכנים, במידת הצורך מוסיפים עוד מים.
בסוף הבישול מוסיפים את הירק.

מגישים חם או קר, מומלץ עם גבינה לבנה או שמנת חמוצה, אפשר גם בלי.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה